En Kaliteli Forum Sitesi

Forumzar Forumları


Forum siteleri hiçbir zaman popülerliğini kaybetmeyen sanal paylaşım platformlarıdır. Bu sitelerde kişiler tanışır, fikirlerini özgürce ifade eder ve aynı beğenilere sahip kişilerle ortak paylaşımlar yapar. Forumzar genel forumu da pek çok kişinin vakit geçirmekten keyif aldığı, çok sayıda üyeye sahip, üyelerin gün içinde online olarak zaman harcadığı büyük bir sitedir.

Eğlenceden Haberlere, Spordan Sağlığa Her Konuda Bilgiler Forumzar’da Sizleri Bekliyor

Genel foruma üye olduğunuzda pek çok ilgi çekici bölüm sizleri karşılıyor. Bu bölümlerden bazıları şunlardır;

Türkçe Forum Sitesi: Bu bölümde forumu nasıl kullanacağınız, tanışma kısmı, üye resimleri ve röportaj gibi yerler vardır.

Aşk Doktoru: Burada aşk ve sevgiye dair paylaşımlar, şiirler ve hikayeler bulunur. Eğer kendi yazdığınız şiirler varsa Aşk Doktoru’nda konu açarak yüzlerce kişinin şiirlerinizi okumasını sağlayabilirsiniz.

Eğlence ve Genel Forum: Burada genel sohbet, anketler, bilmeceler, zeka soruları, komik resimler, karikatürler, komik videolar, fıkralar, korkunç olaylar, ilginç bilgiler, ünlülerin resimleri, gif paylaşımları, sözlük, hayvanlar alemi, düşünen beyinler, özlü sözler ve günün yemeği gibi kısımlar vardır.

Güncel: Yerli ve yabancı şarkı sözleri, albüm tanıtımları, tv programları, diziler, yerli ve yabancı filmler, avcılık, fotoğrafçılık, dekorasyon ve balıkçılık gibi hobiler, Türkiye’den ve dünyadan haberler ve spor dünyası bölümleri yer alır.

Yaşam & İnsan: Burada yemek tarifleri, erkeklere özel, kadınlar özel, çocuk dünyası, astroloji ve sağlık vardır.

Genel Kültür: Mustafa Kemal Atatürk, tarih, mitoloji, 7 bölge, biyografi, kültür ve sanat, bitkiler alemi gibi yerler bulunur.

İslamiyet: İslami bilgiler, Hz. Muhammed ve Alevi forumları bu kısımdadır.

İRC Bölümü: İrc sunucu tanıtımları, Mirc scripting ve Radyo DJ özel bölümlerine bakabilirsiniz.

Web master – sosyal medya: Google, hazır sistemler ve scriptler gibi kısımlar yer alır.

Teknoloji: Bilgisayar ve donanım, programlama ve grafik tasarım içeriklerine ulaşabilirsiniz.

Sonuç olarak Eğlenceli forum sitesi her yaştan ve her kesimden kişiye özel içerikler sunan, dolu dolu paylaşımların yapıldığı, popülerliğini her geçen gün daha da artıran bir genel forumdur.


EmoticonEmoticon